Manychat

PhantomBuster, Dux-Soup a Waalaxy – siláci pro automatizaci aktivit na Linkedinu

Svatá trojice automatizačních nástrojů pro Linkedin, kterou nesmíte minout, pokud potřebujete uvolnit ruce a soustředit se zejména na kvalitu sítě a obsahu.
Svatá trojice automatizačních nástrojů pro Linkedin, kterou nesmíte minout, pokud potřebujete uvolnit ruce a soustředit se zejména na kvalitu sítě a obsahu.

A je tu další díl letního speciálu Vysmáté aplikace 2022. Dneska trochu tenký led, protože jsem vybral svatou trojici automatizačních nástrojů pro tuhle síť. Linkedinové nástroje, které miluju.

Nástroje, které vám pomohou se uvolnit. Soustředit se na obsah. Na komunikaci. Na normální lidský kontakt.

UPOZORNĚNÍ: Doma raději nezkoušejte! 🧨

= PhantomBuster =

PhantomBuster je pomocník, který za vás může dělat spoustu věcí na více sociálních sítích, nikoliv jen na Linkedinu. Většinu z automatických věcí vlastně vůbec nedoporučuju používat, protože jsou buď nebezpečný, nebo hovadský (Auto Liker, Auto Commenter apod.).

PhantomBuster používám nejčastěji pro automatizované získávání informací nebo pro statistiky. Kdo v síti nejvíc publikuje a kdy naposledy. Seznamy lidí z firem z vybraného segmentu. Kolik mají lidé z vaší sítě followers. Jejich kontakty. Atd.
Abychom si rozuměli – jen říkám, že to jde. K čemu pak ty informace použijete, je na vás. 😉

= Dux-Soup =

Dux-Soup nejspíš znáte nebo jste o něm už slyšeli. Další automatizační nástroj pro Linkedin. Ač toho umí spousty, využívám ho nejčastěji pro 1:1 komunikaci mezi Linkedinem a CRM. Protože má skvělý API, je jednouchý na ovládání a hlavně univerzální. A dá se napojit na cokoliv dalšího.

= Waalaxy =

Stejně jako předchozí dva nástroje se Waalaxy dá použít (a asi řada z jeho uživatelů ho takto používá) mj. pro automatizované odesílání zpráv lidem ve vaší síti nebo pro studené navazování nových spojení. Ani jedno vlastně nedoporučuju používat. Nedá se tam skloňovat, úspěšnost je většinou hodně malá a vůbec, spaming, nic víc. Navíc do své sítě zanášíte „nečistoty“.

Waalaxy mám rád kvůli něčemu jinému, proč ho používám s přestávkami už 2 roky… Waalaxy je totiž skvělý ve sl%FileOpenError% 😈

Heleďte, nevysypu tady hned všechno. Nechte mi taky něco na příště. Do nějaké případovky třeba. Za ty 2 roky piplání, ladění, pokus-omylování a laborování, chci chvilku dělat Zagorku.

👉 Místo toho navážu na bububu z úvodu. Linkedin je o příspěvcích. O potkávání se. O komunikaci. A to vám žádný automat nikdy nebude schopen plnohodnotně nahradit. Leč! Může vám na to hezky uvolnit ruce. 🤗

 


Vyšlo v rámci Linkedin seriálu Vysmáté aplikace pro vaše firemní automatizace 2022.

Vysmáté aplikace